Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Zehnder Group Nederland


Toonaangevend in ventileren

Lees verder..

Zehnder Group Nederland houdt zich sinds jaar en dag intensief en succesvol bezig met uitgekiende oplossingen voor het binnenklimaat. De kwaliteit van de binnenlucht en het comfort voor de mens in zijn leef-, woon- en werkomgeving staan daarbij centraal. Ons doel: het realiseren van een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat.

Van productspecialist en leverancier van ventilatie -sinds 1937 onder de naam J.E. StorkAir en vanaf 2015 onder de naam Zehnder- is Zehnder Group Nederland vandaag de dag uitgegroeid tot veelzijdig partner voor het totale binnenklimaat. U treft een breed en overzichtelijk assortiment aan op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en filtering. Onze kennis vertaalt zich in de dagelijkse praktijk naar product- en totaaloplossingen die energieneutraal wonen en werken mogelijk maken; volgens de eisen van vandaag en morgen.

Daarnaast is Zehnder leverancier van hoogwaardige complete systeemoplossingen, waaronder combinaties met luchtverdeelsystemen, regeltechniek en warmtepompoplossingen. En zijn wij erkend specialist op het gebied van ventilatie in lage energiewoningen waaronder PassiefHuis.

Mensen omringen met het perfecte binnenklimaat; voor een plezieriger woon-, werk- en leefklimaat. Daar staan we voor. Zehnder ‘always around you’.

« Naar het overzicht

Terug naar boven