Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Xylem Water Solutions Netherlands B.V.


Xylem (NYSE: XYL) is een leidende mondiale leverancier van watertechnologie, die zijn klanten in staat stelt water te transporten, te behandelen, te testen en efficiënt te gebruiken in de openbare sector, de woning- en utiliteitsbouw, de industrie en de agrarische sector. Via een aantal marktleidende merken is de onderneming actief in meer dan 150 landen met medewerkers die beschikken over een brede expertise en een sterke focus op het vinden van plaatselijke oplossingen voor 's werelds grootste uitdagingen op het gebied van water- en afvalwater. Het hoofdkantoor van Xylem is gevestigd in Rye Brook, New York, V.S.. Het bedrijf heeft 12.500 werknemers over de hele wereld. In de afgelopen drie jaar werd Xylem opgenomen in de Dow Jones Sustainability Index voor het bevorderen van duurzame mondiale bedrijfspraktijken en oplossingen.

Lees verder..

Xylem Nederland

In Nederland zijn 150 werknemers werkzaam voor Xylem “Van duurzaam ontwerp tot optimaal functioneren” is ons motto. En met dat in gedachten gaan de ervaren en vakkundige medewerkers van Xylem samen met u elke uitdaging op het gebied van water(vraagstukken) aan. Met de merken Flojet, Flygt, Godwin, Leopold, Lowara, Sanitaire en Wedeco kan Xylem elke stap in de watercyclus verzorgen.

In Nederland is de MVO zelfverklaring (ISO2600) het vertrekpunt voor het blijvend verduurzamen van de Xylem organisatie en haar producten en diensten.

Bezoek ons voor meer informatie op www.xyleminc.com/nl

Volg Xylem op LinkedIn

« Naar het overzicht

Terug naar boven