Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Weijerseikhout BV


Nederland bouwt, Nederland verandert. Ooit stonden uitvoering, massaproductie en aanbod centraal. Anno nu krijgen individuele woonwensen, duurzaamheid en energiebesparing alle ruimte bij nieuwbouw, verbouw en renovatie. Weijerseikhout bouwt mee, verandert mee. Continue innovatie houdt ons scherp, nieuwe technieken, methodes en materialen geven ons een voorsprong. Nu én straks. Zo zijn en blijven we dé dakspecialist van Nederland.

Lees verder..

De beste zijn én blijven

Op het gebied van dak zijn we landelijk de beste. Dat willen we ook blijven. We participeren in grote onderhoud- en renovatieprojecten waarin het dak een basis is. Partijen kiezen bewust voor een betrouwbare partner die op strategisch, tactisch en operationeel niveau kwaliteiten en inhoudelijke kennis over wet- en regelgeving in huis heeft en oog voor klantwaarde. Van ontwerp tot en met de uitvoering zijn wij die partner.

Duurzaam koploper

Wij ontwerpen, renoveren en onderhouden daken. Helpen opdrachtgevers om hun energetische doelstellingen te halen via innovatieve, duurzame oplossingen en advisering over optimalisatie van bestaand vastgoed. Allemaal met het doel om wonen betaalbaar te maken en te houden.

Resultaat telt

Voor ons telt maar één ding: het resultaat. En dat resultaat is het bieden van optimaal wooncomfort. Nu én straks. Daarom werken we met een breed gedragen plan van aanpak, waarin functionele eisen, bindende afspraken over technische, financiële voorwaarden en eventuele risico’s zijn opgenomen.

Structureel samenwerken

Wij geloven heilig in de kracht van structurele samenwerking. Intern én extern. We gaan heel bewust langdurige relaties aan met andere partijen. Zo behalen we in korte tijd het beste resultaat tegen zo laag mogelijke kosten. En het borgt de continuïteit van ons bedrijf, dus van onze opdrachtgevers.

Kernwaarden

Resultaatgericht, Samenwerking, Toegewijd.

« Naar het overzicht

Terug naar boven