Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

W/E adviseurs


Ons werk
Sinds 1979 zet W/E adviseurs haar kennis en ervaring met duurzaamheid in voor opdrachtgevers met ambitie, die streven naar een duurzame ontwikkeling van de gebouwde omgeving.

Lees verder..

Onze focus
Advies voor het duurzaam bouwen en beheren van gebouwen en gebieden. En alles wat daar voor nodig is. Plannen maken, kennis inbrengen, onderzoek doen, instrumenten ontwikkelen, beleid vormgeven en mensen motiveren. W/E adviseurs hecht waarde aan een duidelijke relatie met opdrachtgevers en is een meedenkende en kritische partner. We bouwen duurzame relaties op met vastgoedbeheerders, ontwikkelende partijen, corporaties, architecten, overheden en kennisinstituten.
Ons werk is breed en strekt zich uit van planadvies, onderzoek en instrumentontwikkeling tot beleid en implementatie. Onze inhoudelijke expertise stemmen we voortdurend af op de behoeften en ontwikkelingen in de markt. Zo blijven wij scherp en u ook.

GPR software
Met het ontwikkelen van GPR software maakt W/E duurzaamheidsprestaties van projecten meetbaar en bespreekbaar. De software dient als communicatiemiddel binnen en tussen de verschillende partijen die via de toekenning van rapportcijfers direct in beeld hebben hoe hun gebouw of projectplan presteert als het om duurzaamheid gaat. De snelheid, eenvoud en accuraatheid van GPR software zijn bepalend voor de grote en groeiende groep gebruikers.

Onze organisatie
W/E -sinds haar oprichting een stichting- is een bevlogen, professionele organisatie met een open karakter, informele sfeer en ruimte voor persoonlijke groei. In deze omgeving presteren onze hoogopgeleide medewerkers het beste en komen zij met innovatieve en creatieve oplossingen die ertoe doen. Continu investeren wij in de ontwikkeling van onze kennis en onze mensen, en zoeken daarbij actief samenwerking op buiten onze organisatie. Onze medewerkers hebben diverse achtergronden: bouwkunde, bouwfysica, milieukunde, energie, bedrijfskunde en communicatie. Hierdoor zijn we in staat onze opdrachtgevers vakkundig en integraal te adviseren. Met vestigingen in Utrecht en Eindhoven bedienen we heel Nederland, en zijn we tevens actief in internationale projecten.

Klik hier om het interview met beide directeuren, John Mak en Geurt Donze te lezen.

Contactpersonen
John Mak, directeur, mak@w-e.nl
Geurt Donze, directeur, donze@w-e.nl

« Naar het overzicht

Terug naar boven