Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

VIAC B.V.


  • De Bouw 131
  • 3991 SZ Houten
  • 088-6542020
Als toonaangevend en onafhankelijk adviesbureau zijn wij betrokken bij projecten op gebied van installaties, bouwfysica, brandveiligheid, akoestiek en duurzaamheid. Veelal vanaf het eerste initiatief tot en met de ingebruikname van het gebouw.
Wij zijn zeer actief in de markten wonen, zorg, onderwijs, utiliteit, kantoren en monumenten, in nieuwe en bestaande bouwprojecten. Technische ontwikkelingen gaan razendsnel, daarom worden de actuele ontwikkelingen nauwlettend gevolgd. Wij zijn voortdurend bezig om nieuwe inzichten te integreren in onze installatietechnische én bouwfysische adviezen.
 
Kernwaarden
De core business van VIAC is het bedenken van oplossingen voor allerlei energievraagstukken. Wij durven onszelf innovatief en creatief te noemen. Met onze expertise zijn wij voortdurend -vaak proactief- op zoek naar waar wij van toegevoegde waarde kunnen zijn. Wij voelen ons enorm verantwoordelijk voor ieder project, zijn betrokken tot het eind en ontzorgen in het gehele traject. We delen onze kennis, gaan voorbij de vraag van de opdrachtgever en treden buiten de gebaande paden. Daarbij bedenken we vooruitstrevende nieuwe oplossingen en streven we naar verbetering van processen. Door middel van daadkracht en betrokkenheid bouwen we een wederzijdse betekenisvolle relatie op. Hierbij staat het best passende resultaat met de beste kwaliteit voor de eindgebruiker centraal.

« Naar het overzicht

Terug naar boven