Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Veris Bouwmaterialengroep BV


Veris Bouwmaterialengroep BV is de serviceorganisatie van haar 29 aandeelhouders die samen ruim 100 vestigingen onder de formulenamen Bouwcenter en Stiho exploiteren. De kernfuncties van Veris zijn het verzorgen van de inkoop, logistiek, centrale facturering, automatisering, marketing en formuleontwikkeling.

Lees verder..

De negenentwintig aandeelhouders zijn allen familiebedrijven met als kerntaak de handel in hout en bouwmaterialen, waarbij velen ook een showroom exploiteren voor de verkoop van tegels, sanitair en keukens. En dit op meer dan 100 locaties in Nederland. Daarmee is Veris Bouwmaterialengroep BV de grootste groep van hout- en bouwmaterialenhandelaren van Nederland.

Veris Bouwmaterialengroep BV is lid van het Europese samenwerkingsverband van bouwmaterialengroot- handelaren Euro-Mat. Euro-Mat heeft leden in 24 Europese landen met een totale omzet van € 24 miljard.

Klanten van Bouwcenter en Stiho zijn voornamelijk de professionele afnemers van hout en bouwmaterialen. Naast aannemers zijn dit ook woningcorporaties, projectontwikkelaars, VvE’s en onderhoudsdiensten.

De sterke en langdurige regionale binding die onze familiebedrijven hebben zie je terug in de maatschappelijke betrokkenheid. Niet alleen in duurzaamheidsprojecten in de regio, zoals de Energieke Regio in Zuid-Holland of GroenLimburg gericht op de bouw, maar ook sponsoring van lokale verenigingen en charitatieve instellingen.

Alle vestigingen van Stiho en Bouwcenter zijn FSCen PEFC gecertificeerd, hebben een groeiend assortiment duurzame bouwmaterialen (waaronder Biobased) en zorgen, samen met toeleveranciers, voor kennisoverdracht over de toepassing en het gebruik van deze duurzame materialen.

« Naar het overzicht

Terug naar boven