Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Veris Bouwmaterialengroep BV


Veris Bouwmaterialengroep BV is de serviceorganisatie van haar 30 aandeelhouders die samen in Nederland en België ruim 130 vestigingen onder de formulenamen Bouwcenter, Bouwpunt en Stiho exploiteren. De kernfuncties van Veris zijn het verzorgen van de inkoop, logistiek, centrale facturering, automatisering, marketing en formuleontwikkeling.

  • T +31 (0)183 650 100

De negenentwintig aandeelhouders zijn allen familiebedrijven met als kerntaak de handel in hout en bouwmaterialen, waarbij velen ook een showroom exploiteren voor de verkoop van tegels, sanitair en keukens. En dit op meer dan 130 locaties in Nederland en België. Daarmee is Veris Bouwmaterialengroep BV de grootste groep van hout- en bouwmaterialenhandelaren van Nederland.

Veris Bouwmaterialengroep BV is lid van het Europese samenwerkingsverband van bouwmaterialengroot- handelaren Euro-Mat. Euro-Mat heeft leden in 20 Europese landen met een totale omzet van € 3 miljard.

Klanten van Bouwcenter en Stiho zijn voornamelijk de professionele afnemers van hout en bouwmaterialen. Naast aannemers zijn dit ook woningcorporaties, projectontwikkelaars, VvE’s en onderhoudsdiensten.

De sterke en langdurige regionale binding die onze familiebedrijven hebben zie je terug in de maatschappelijke betrokkenheid. Niet alleen in duurzaamheidsprojecten in de regio, zoals de Energieke Regio in Zuid-Holland of GroenLimburg gericht op de bouw, maar ook sponsoring van lokale verenigingen en charitatieve instellingen.

Alle vestigingen van Stiho en Bouwcenter zijn FSC- en PEFC- gecertificeerd, hebben een groeiend assortiment duurzame bouwmaterialen (waaronder Biobased) en zorgen, samen met toeleveranciers, voor kennisoverdracht over de toepassing en het gebruik van deze duurzame materialen.

« Naar het overzicht

Terug naar boven