Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Vandersanden Group


Vandersanden Group biedt een grote collectie bakstenen aan in vele kleuren en formaten.

Missie

"Wij willen samen met gemotiveerde medewerkers, gedreven door een geloof in duurzaam ondernemen, keramische kwaliteitsproducten maken. Voor natuurlijk mooie gevels en straten, die bijdragen tot het leefcomfort van de mensen."

Klantgerichtheid

Vandersanden speelt in op de noden, wensen en eisen van de klant, en dit in een continu veranderde (commerciële en maatschappelijke) omgeving. Hiertoe worden belangrijke inspanningen geleverd op het vlak van productinnovatie.

Kwaliteit

Vandersanden produceert kwalitatief hoogwaardige eindproducten door het continu onderhouden en verbeteren van het productieapparaat.

Collegialiteit

De medewerkers van Vandersanden gaan collegiaal met elkaar om. Iedere medewerker wordt erkend, gewaardeerd en gerespecteerd om wie hij is en om wat hij goed doet. Binnen het personeelsbeleid wordt specifiek aandacht geschonken aan diversiteitsbeleid.

Innovatie

Vandersanden heeft als organisatie de competentie om innovatief te reageren op de veranderende klantenwensen via creativiteit en innovatiekracht, ofwel menselijk talent. Creativiteit vraagt een kritische en open instelling ten opzichte van ons product, haar toepassingen en al onze bedrijfsprocessen.

Integriteit

Vandersanden doet zaken op een eerlijke en rechtvaardige manier binnen het kader van de zakelijke geplogenheden. Bij het produceren wordt zorgzaam omgegaan met de natuurlijke rijkdommen. Mens en omgeving worden gerespecteerd.

« Naar het overzicht

Terug naar boven