Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Van Dorp


Van Dorp uw technisch dienstverlener

Lees verder..

Van Dorp is specialist in technisch beheer en verduurzaming van bestaand vastgoed. Wij nemen voor de klant het gehele technische en facilitaire proces uit handen. Ook denken wij met de klant mee hoe wij het pand optimaal kunnen inzetten en verduurzamen.

 

Zeker van vakwerk, zeker Van Dorp
Als familiebedrijf hebben wij betrokken, gepassioneerde en goed opgeleide medewerkers met passie voor techniek. Met hun vakkennis en persoonlijke aandacht realiseert Van Dorp duurzame oplossingen, waarbij de klant zeker is van een gezonde leef- en werkomgeving.

 

Altijd dichtbij

Van Dorp is een landelijk werkende totaalinstallateur met 15 autonome vestigingen. Van Dorp gelooft dat elke regio zijn eigen cultuur kent. Vandaar dat elke vestiging van Van Dorp zich richt op haar regionale klanten binnen de regionale markt. Ook heeft elke Van Dorp vestiging een eigen specialismen in huis. Van Dorp telt circa 1000 medewerkers.

 

Duurzaam en innovatief

Van Dorp voelt zich verantwoordelijk voor onze leefomgeving en stimuleert het gebruik van duurzame installaties en milieuvriendelijke energiebronnen. 

Het bedrijf biedt duurzame en dus groene concepten aan voor de utiliteitsbouw en past duurzaamheid toe binnen de eigen organisatie. Tevens is het bedrijf voor haar klanten voortdurend op zoek naar nieuwe methodieken en technologieën. Reeds Eind 2012 heeft Van Dorp het CO2 Bewust Certificaat niveau 5 behaald. 

Zo levert Van Dorp een bijdrage aan het behoud van onze leef- en werkomgeving. Nu en in de toekomst.

 

Met kennis en respect

Kennis en respect voor de klant, het product, de mensen en het milieu staan bij Van Dorp hoog in het vaandel.

 

De mens is meer waard dan de euro

Van Dorp biedt een totaalpakket aan technische diensten en kan alle techniek in gebouwen zelfstandig ontwerpen, realiseren en beheren. Wij doen dit met respect voor de mens en de omgeving en hanteren hierbij het uitgangspunt:

De mens is meer waard dan de Euro.

In de praktijk hanteert het bedrijf de volgende drie uitgangspunten:

  1. Van Dorp ontzorgt klanten bij installaties in gebouwen.
  2. Van Dorp verduurzaamt installaties en gebouwen.
  3. Van Dorp participeert in het primaire proces bij klanten als het gaat over energie of installaties.

 

Een overzicht van alle diensten en expertises vindt u op www.vandorp.eu/diensten

« Naar het overzicht

Terug naar boven