Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Van Dorp


Van Dorp, de duurzame totaalinstallateur

Lees verder..

Van Dorp is een landelijk werkende totaalinstallateur met 13 autonome vestigingen. Van Dorp gelooft dat elke regio zijn eigen cultuur kent. Vandaar dat elke vestiging van Van Dorp zich richt op haar regionale klanten binnen de regionale markt. Ook heeft elke Van Dorp vestiging een eigen specialismen in huis. Van Dorp telt circa 800 medewerkers. Als totaalinstallateur biedt Van Dorp een totaalpakket aan technische diensten. Alle techniek in gebouwen wordt zelfstandig ontworpen, gerealiseerd en beheerd.

Duurzaam en innovatief

Van Dorp is een vooruitstrevend en innovatief installatiebedrijf. Duurzaamheid is één van de belangrijkste speerpunten. Het bedrijf biedt duurzame en dus groene concepten aan voor de utiliteitsbouw en past duurzaamheid toe binnen de eigen organisatie. Tevens is het bedrijf voor haar klanten voortdurend op zoek naar nieuwe methodieken en technologieën. Eind 2012 heeft Van Dorp het CO2 Bewust Certificaat niveau 5 behaald. Een prestatie om trots op te zijn.

Met kennis en respect

Kennis en respect voor de klant, het product, de mensen en het milieu staan bij Van Dorp hoog in het vaandel.

Van Dorp

Als totaalinstallateur biedt Van Dorp een totaalpakket aan technische diensten en kunnen zij alle techniek in gebouwen zelfstandig ontwerpen, realiseren en beheren. Wij doen dit met respect voor de mens en de omgeving en hanteren hierbij het uitgangspunt:

De mens is meer waard dan de Euro.

In de praktijk hanteert het bedrijf de volgende drie uitgangspunten:

  1. Van Dorp ontzorgt klanten bij installaties in gebouwen.
  2. Van Dorp verduurzaamt installaties en gebouwen.
  3. Van Dorp participeert in het primaire proces bij klanten als het gaat over energie of installaties.

Van Dorp voelt zich verantwoordelijk voor onze leefomgeving en stimuleert het gebruik van duurzame installaties en milieuvriendelijke energiebronnen. Zo levert Van Dorp een bijdrage aan het behoud van onze leef- en werkomgeving. Nu en in de toekomst.

Een overzicht van alle diensten en expertises vindt u op www.vandorp.eu/diensten

« Naar het overzicht

Terug naar boven