Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Van der Heijden bouw en ontwikkeling


De wereld verandert. Processen moeten sneller en marges staan onder druk. De vraag van de klant wordt steeds complexer. Een strak georganiseerd proces is nodig om faalkosten te voorkomen en kosteneffectief te bouwen. ‘Lean’ bouwen vereist ketenregie. Het virtueel bouwen (BIM) maakt het bouwproces transparant en inzichtelijk. De vraag van de klant staat voorop, Van der Heijden bouw en ontwikkeling geeft het antwoord.

De toekomst van de volgende generatie is belangrijk. Van der Heijden vertaalt duurzaam denken in duurzaam doen en draagt graag bij aan het verduurzamen van de wereld. Daarbij  toont zij ook haar maatschappelijke betrokkenheid door te investeren in projecten die bijdragen aan het verbeteren van de samenleving en de leefbaarheid.

Het succes van ons bedrijf wordt gemaakt door mensen. Onze medewerk(st)ers zijn dan ook bepalend voor het opleveren van een goed eindproduct. Meer bieden dan wat is gevraagd, is onze ambitie. Een topproduct dat klaar is voor de toekomst, dat bijdraagt aan het woon- of werkplezier van de eindgebruiker.

  • Postbus 52
  • 5374 CM Schaijk
  • 0486-461855

Het nieuwe bouwen

Van der Heijden bouw en ontwikkeling
Industriepark 8, 5374 CM  Schaijk
Postbus, 5374 ZH  Schaijk
Tel. 0486-461855
Fax 0486-463433
E-mail: info@vd-heijden.nl
Site: www.vd-heijden.nl

« Naar het overzicht

Terug naar boven