Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Van den Pol


Van den Pol is de meest duurzame elektrotechnisch installateur van Nederland. Van den Pol heeft onder andere stap 4 op de CO2-Prestatieladder bereikt en de eigen organisatie op alle mogelijke terreinen verduurzaamd. Maar dat is lang niet alles. De echte impact van de meest duurzame elektrotechnisch installateur zit bij de klanten. Van den Pol helpt klanten duurzamer te worden. Duurzamer met rendement! Want realiteitszin staat voorop. Dat betekent dat Van den Pol Elektrotechniek tot in detail op de hoogte is van de meest duurzame oplossing en die ook kan aanbieden, maar dat de klant bepaalt.

Lees verder..

Succesvol duurzaam ondernemen gaat om wat je in de praktijk kunt bereiken. De realistische aanpak van Van den Pol biedt uiteindelijk ook in termen van duurzaamheid het meeste effect. Uitgaan van het belang van de klant betekent dat Van den Pol meer bereikt dan anderen.

Duurzaam ondernemen vergt een lange adem. Het heeft Van den Pol vijf jaar gekost om het huidige niveau te bereiken. En de verduurzaming zal verder gaan. Verbeteringen die gisteren nog niet rendabel waren, zijn dat morgen misschien wel. Zo kijkt Van den Pol ook naar de advisering aan klanten. Duurzaamheid moet passen in een gezonde, op continuïteit gerichte bedrijfsvoering. Daarmee wordt duurzaam werken aantrekkelijker.

« Naar het overzicht

Terug naar boven