Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Unipro


Unipro levert alles voor het leggen, onderhouden en renoveren van alle soorten vloeren. Ruim 50 jaar geleden begon Unipro met de productie van lijmen en groeide snel uit tot een internationale organisatie. Innovatieve productiemethoden, een vakkundig technisch advies en meer dan 100 enthousiaste medewerkers leggen de basis voor perfecte vloeren.

Lees verder..

Bij de bouw van het nieuwe bedrijfspand met een GPR-score van 8,66 heeft Unipro haar visie op duurzaamheid op een praktische manier vertaald naar een moderne manier van bouwen, transporteren en produceren. Door klanten de middelen te geven zich te onderscheiden met de beste technische en meest duurzame oplossing, door architecten te inspireren met het bedrijfspand hoopt Unipro een positieve bijdrage te leveren aan het bedrijfsresultaat. Want de CO2-neutrale schoorsteen moet tenslotte wel roken.

Opdrachtgevers kiezen steeds vaker voor duurzaam bouwen.  Met emissie-arme producten, met een duurzame verpakking en met een 'groene' manier van produceren lopen klanten van Unipro voor op andere aanbieders.

Kijk voor meer info op www.unipro.nl

« Naar het overzicht

Terug naar boven