Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Trilux


TRILUX, Simplify your Light

Lees verder..

Met het hoofdkantoor in Arnsberg (Sauerland) is de TRILUX-groep een van de grotere familie ondernemingen van Duitsland. TRILUX bestaat al meer dan 100 jaar en is meerdere malen onderscheiden als een van de meest innovatieve organisaties. Internationaal werken ruim 5.500 medewerkers via 45 lokale organisaties en partners in 50 landen

De TRILUX-groep omvat meerdere divisies waarvan de belangrijkste zich richten op de ontwikkeling, de productie, de verkoop en implementatie van duurzame toepassingen op het gebied van:

  • Professionele verlichting
  • Medische techniek
  • Elektronica

Als leverancier van duurzame en innovatieve verlichtingssystemen behoort TRILUX in Europa tot de absolute top. Het servicepakket omvat naast de levering van energie-efficiënte verlichtingsoplossingen voor o.a. kantoren, winkels, zorginstellingen, onderwijs, logistiek en de industrie ook  diensten zoals advisering, planning, nazorg en - indien gewenst -  de volledige montage en de financiering van een project. Met als leidraad de claim “Simplify your light” streeft TRILUX naar het vertalen van complexe verlichting producten en processen tot duurzame  oplossingen en daarbij  de klant te ontzorgen.

TRILUX BENELUX richt zich met name op professionele binnen – en buitenverlichting en de medische techniek. De markt wordt bedient vanuit kantoren in Amersfoort, Mechelen (BE) en Namen (BE). Vanuit deze vestigingen ondersteunen  specialisten lokale klanten en relaties bij de keuze van de meest duurzame oplossing.  Voor verlichting maken zij o.a. gebruik van een speciaal ontwikkelde EnergieScan. Hiermee kan de mogelijke besparing inclusief de totale terugverdiencapaciteit van een nieuwe, energie efficiënte installatie worden berekend. NB. Door het hoge rendement van onze LED-armaturen kiezen tegenwoordig steeds meer klanten voor dit onderhoudsarme alternatief.

TRILUX heeft in de Benelux over de laatste 20 jaar vele duizenden projecten succesvol afgerond en aansprekende referenties opgebouwd.

Voor meer informatie over TRILUX,  de LED- of andere professionele verlichting of onze medische techniek ga naar www.trilux.nl  of stuur een email naar info@trilux.nl of neem contact op via 033-4557710.

« Naar het overzicht

Terug naar boven