Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Triflex BV


Duurzaam bouwen met Triflex
Triflex  is producent en leverancier van vloeibare kunststoffen voor vloeren, afdichtingsystemen en markeringen. Al bijna veertig jaar zorgt Triflex voor een duurzame afdichting en bescherming van oppervlakken zoals parkeerdekken, balkons, galerijen, terrassen en daken. In iedere gewenste kleur en met de uitstraling die de opdrachtgever voor ogen heeft.

Duurzame investering
Triflex staat voor hoogwaardige kwaliteit. Onze producten hebben een gemiddelde levensduur van maar liefst 25 jaar. Gebouwen gaan aanzienlijk langer mee. Bovendien vragen de systemen minimaal onderhoud. Dat maakt Triflex op de lange termijn een aantrekkelijke investering. Niet voor niets bieden wij onze klanten tien jaar verzekerde garantie als de producten worden aangebracht door een erkende applicateur.

Oog voor komende generaties
Maar duurzaam bouwen omvat meer dan alleen lange termijnoplossingen bieden. Daarvan zijn wij doordrongen. Daarom steunt Triflex de doelstellingen van Responsible Care®. Een programma dat de chemische industrie heeft geïnitieerd om continu de aandachtspunten op het gebied van gezondheid, veiligheid en het milieu te verbeteren. De Responsible Care® ethiek helpt onze industrie om veilig en duurzaam te opereren met het oog op de komende generaties.
 
Benieuwd naar onze projecten? Ga dan naar www.triflex.nl.

« Naar het overzicht

Terug naar boven