Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Strikolith B.V.


Partner in duurzame esthetica.
Het is dit motto dat de basis is van de ontwikkeling van Strikolith als bedrijf en als producent. Samen werken aan verduurzaming en verfraaiing.


Al vanaf 1971 is Strikolith karakter bepalend in gevel- en plafondafwerking. Onze voor de professionele markt bestemde gebruiks- en milieuvriendelijke producten, geven aan gebouwen díe stijl en toegevoegde waarde die u zoekt. Met uitgebreide structuur- en kleurmogelijkheden creëert u voor het gebouw een eigen persoonlijkheid, mogelijk in vele verrassende schakeringen. Deze enorme vrijheid in denken en vormgeving combineert Strikolith voor u met gemakkelijke verwerkbaarheid, snelle beschikbaarheid, grondige service en deskundig advies. Uw vragen, wensen en toekomstbeeld vormen binnen ons bedrijf de basis voor inspiratie, constante vernieuwing en verbetering…

De Strikolith Groep levert producten als decoratieve, naadloze Strikolith binnenafwerkingsproducten, Peents verfsystemen, Strikotherm thermische gevelisolatiesystemen, Bofimex restauratieproducten en Strikocem mortels.

Voor meer informatie kijkt u op www.strikolith.com.

Lees verder..

Terug naar boven