Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Stafier Solar Systems B.V.


Stafier Solar Systems: verbindt uw dak met de zon!

Lees verder..

Stafier Solar Systems is specialist in ontwerp en ontwikkeling van gebouwgeïntegreerde zonnepanelen. De panelen vervangen conventionele bouwmaterialen, verzinken in de dakbedekking en vormen zo een naadloos geheel met het dak en de dakpannen. Uniek daarbij zijn de ventilatiegaten in de aluminium onderframes die zorgen voor natuurlijke ventilatie met een maximaal rendement. Alle Stafier zonnepanelen zijn gegarandeerd wind- en waterdicht en geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. Productie vindt plaats op eigen locatie in Zevenaar.

We zijn aangesloten bij brancheorganisatie Holland Solar en beschikken over kwaliteitscertificaten voor ISO 9001, ISO 14001 en OHSAS 18001.

Innovatie

Stafier Solar Systems ontwikkelt i.s.m. instituten als ECN en SEAC.

We bieden projectspecifieke oplossingen met eigen engineering en zijn daardoor in staat de klantvraag flexibel te benaderen. We zijn continue bezig met het ontwikkelen van nieuwe systemen waarvoor de vraag veelal vanuit de markt ontstaat.

I.s.m. diverse partners hebben wij het Plusdak ontwikkeld: een energiedak dat zowel een hoog rendement realiseert als esthetisch aantrekkelijk is. Het Plusdak is onderdeel van het concept Plusleven. Plusleven woningen zijn huizen met Plus-op-de-Meter. Ze zijn energieleverend.

Duurzaam bouwen

We gaan graag de samenwerking aan met partners op het gebied van duurzaam bouwen. Mogelijkheden om door zonnepanelen opgewekte warmte op te slaan, nemen toe en daarmee ook het wooncomfort. Zo ontstaat een gezond en comfortabel binnenmilieu. Daarom is de samenwerking met partners die gespecialiseerd zijn op dat gebied zo belangrijk en zijn we in staat elkaar te versterken in het duurzaam bouwen.

« Naar het overzicht

Terug naar boven