Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Solarclarity


Solarclarity is een internationale technische groothandel gespecialiseerd in hoogwaardige producten voor een zonne-energie systeem. Vanuit het eigen distributiecentrum in de regio Amsterdam levert Solarclarity zonnepanelen, omvormers, batterijen, energiemanagement- en monitoringssystemen aan opdrachtgevers in Noord-Europa.  

Lees verder..

SOLARCLARITY BV

Internationale technische PV groothandel

 

Solarclarity is al jaren een snel groeiende en solide onderneming. In 2013 ontving de onderneming een gouden FD Gazelle en in 2014 is zij genomineerd als National Champion in de European Business Awards. In 2016, 2017 en 2018 werd het bedrijf tevens onderscheiden met de TOP BRAND PV AWARD van EuPD Research. 

Het onderscheid maken wij door de klant en zijn installaties centraal te stellen. Onze doelstelling is voor onze klanten het totale inkoop- en toevoerproces van PV materialen uit handen te nemen zodat zij zich kunnen richten op de verkoop en installatie van zonne-energiesystemen in de wereld. Wij geloven in een “partnership met de markt”.

Om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen hebben wij de SC-academy opgezet. In onze academy bieden wij trainingen aan over onze onze merken en producten maar ook volwaardige opleidingen tot Solar Specialist.

ENERGY MANAGEMENT EXPERIENCE CENTER (EMEC)

In 2017 hebben wij in Weesp het eerste Energy Management Experience Center van Nederland geopend.

In het Solarclarity EMEC zijn de eerste componenten van het energiesysteem van het jaar 2050 gekoppeld: zonnepanelen, batterijen, het pand en het netwerk. Er worden systemen ontwikkeld, getest en toegepast die de onmisbare schakel tussen productie en verbruik van elektriciteit kunnen vormen. Load-shifting & peak-shaving door middel van batterijen; vraagsturing van grote verbruikers; handel op de energiemarkten en zelfs peer to peer transacties zijn mogelijk en laten zien hoe zonnestroom nieuwe businessmodellen creëert die de energiemarkt drastisch zullen veranderen. Niet in een verre, maar in een zeer nabije toekomst. Benieuwd? Lees er hier meer over.

« Naar het overzicht

Terug naar boven