Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Sikkens Bouwverven


Al ruim 200 jaar werken we bij Sikkens dag in, dag uit aan fantastische projecten. In heel Europa. En altijd in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers en schilders. Als een team voor wie alleen het beste goed genoeg is. Bevlogen en met kennis van zaken. En met het streven naar perfectie als gedeelde passie.

Lees verder..

Hoge prestaties, weinig onderhoud
Een slecht gekozen coating kan grote schade toebrengen aan de reputatie van een architect, opdrachtgever of schilder. Onze producten doen alles wat u van ze verwacht. Daarbij zijn ze ook nog eens duurzaam en makkelijk te onderhouden.

Alles eruit halen
Door een zorgvuldige voorbereiding halen onze klanten het beste uit onze verven. Wij kunnen hierbij helpen. Wij leveren volledige ondersteuning en technisch advies, waaronder:

  • inspecties en veldonderzoek;
  • gedetailleerde individuele projectspecificaties;
  • cyclische onderhoudsprogramma’s;
  • en kleuradvies

Beter voor het milieu
Wij zijn voortdurend bezig om onze producten duurzamer te maken, zodat ze al vandaag aan de eisen van morgen voldoen, zonder aan kwaliteit in te leveren.  Voor Sikkens volstaat het niet om ‘bio’ of ‘eco’ op het verfblik te zetten. Wij kiezen voor een andere benadering van duurzaamheid: verven produceren die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen en een minimale milieu-impact hebben, zoals het oplosmiddelgehalte in onze verven te beperken, productiemethodes te hanteren die minder water verbruiken en minder afval veroorzaken. Dat is onze missie. Ons beste voorbeeld hiervan zijn de EcoSure producten. Deze producten combineren topkwaliteit met een zeer lage impact op het milieu.

Contactgegevens:
Akzo Nobel Decorative Coatings B.V.
Sikkens Bouwverven
Bezoekadres: Rijksstraatweg 31, 2170 AJ, Sassenheim
Postadres: Postbus 3, 2170 BA Sassenheim
Telefoon: 071-308 3400
Fax: 071-308 3273
Website: www.sikkens.nl
E-mail: info@sikkens.nl

« Naar het overzicht

Terug naar boven