Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Scheuten


Familiebedrijf Scheuten richt zich al meer dan 60 jaar op het bedienen van haar klanten met kwalitatief hoogwaardige glasproducten en het beleveren en uitvoeren van projecten. Vanuit fabrieken en vestigingen in Nederland, België en Duitsland worden klanten snel en flexibel bediend. Scheuten levert een breed assortiment glasproducten ten behoeve van thermische isolatie, zonbeheersing, geluidsisolatie, veiligheid, brandwering en design voor de internationale bouwwereld.

Lees verder..

Hoogwaardige producten en oplossingen

Glas biedt oneindig veel mogelijkheden en is niet weg te denken uit nieuwbouw, renovatie en infrastructuur. De glasoplossingen van Scheuten bestrijken het gehele veld van functionaliteiten die je aan glas kunt geven,  alsmede energieopwekking met in glas geïntegreerde zonnepanelen. Daarnaast heeft het bedrijf uitgebreide expertise op het gebied van normen en sterkteberekeningen voor allerlei glastoepassingen, van grote gevels tot aan speciale dak- en overkappingsconstructies. 

Scheuten is een gespecialiseerde partner die constructief en praktisch meedenkt. Architecten, projectontwikkelaars, gevelbouwers, interieurbouwers, bouwondernemingen en woningbouwcorporaties zijn verzekerd van onze moderne en kwalitatief hoogwaardige materialen en diensten. Scheuten is continue bezig met de ontwikkeling van nieuwe glasproducten en -toepassingen, zoals bijvoorbeeld tuinbouwglas en geluidsschermen.

Duurzaam

Scheuten maakt een zeer duurzaam product, aangezien al onze glasproducten zonder problemen goed en vrijwel 100% gerecycled (kunnen) worden. Bovendien optimaliseren we onze producten voor maximale energiebesparing en duurzame energieopwekking (zowel voor wat betreft gebouwverwarming, gebouw verlichting, gebouwkoeling en zonnestroomopwekking), zodra ze geplaatst zijn. Daarnaast werken we met recyclebare (verpakkings)materialen, herbruikbare transportmiddelen (glasbokken), participeren we in de meest energiezuinige floatglasoven ter wereld en zijn veel van onze fabrieken en kantoren van zonnepanelen voorzien. Tevens optimaliseren we continue ons transport, voor zowel inkomend als uitgaand glas, door vrachtwagens maximaal te beladen en de route optimaal te plannen. Tenslotte zijn we erg gefocussed op het voorkomen van ongevallen binnen onze fabrieken, tijdens ons transport en op de bouwplaats.

« Naar het overzicht

Terug naar boven