Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Roodenburg Installatie Bedrijf b.v.


Al sinds de oprichting in 1987, houdt Roodenburg zich bezig met de meest complexe installatieprojecten binnen de utiliteitsbouw. Nu 27 jaar later is de organisatie uitgegroeid naar zo’n 75 ‘duizendpoten’ die zich dagelijks met veel plezier inzetten om de hoogwaardige kwaliteit te leveren waar Roodenburg voor staat.

Lees verder..

Dynamisch
Dynamiek zorgt voor afwisseling en uitdaging. We zijn flexibel en passen ons gemakkelijk aan naar wat de situatie van ons vraagt en behouden daarbij wel stabiliteit en evenwicht. We zijn ambitieus en schuwen uitdagingen niet omdat we geloven in onszelf en de kracht van samenwerking en relaties.

Duurzaam
Duurzaamheid is het fundament van onze organisatie. We werken voortdurend aan verbetering van onze duurzame installatie-oplossingen. Ook geloven wij in duurzame relaties met onze medewerkers, opdrachtgevers en leveranciers. Door langdurige samenwerking leren we van elkaar en dat draagt bij aan voortdurende verbetering van onze diensten en oplossingen.

Probleemoplossend
Wij zetten onze flexibiliteit en dynamiek in om elke klus te klaren en zien uitdagingen waar anderen problemen zien

Kwaliteit & Veiligheid
“Roodenburg levert een ongekend hoog kwaliteitsniveau”
Een mooi compliment waar we trots op zijn. Kwaliteit is in alle aspecten van ons bedrijf terug te vinden. Niet alleen werken we volgens de hoogste standaarden en veiligheidsnormen, we verwachten dit ook van onze partners.

Maatschappelijke betrokkenheid
Dit is waar we het uiteindelijk allemaal voor doen. We voelen ons betrokken bij onze mensen en de wereld om ons heen. We handelen vanuit rechtvaardigheid en respect op alle niveaus. Met elkaar zetten we ons in voor goede doelen zoals Stichting Breath, Tour du ALS en steunen we diverse initiatieven die mens en milieu ten goede komen.

« Naar het overzicht

Terug naar boven