Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Reynaers B.V.


Reynaers Aluminium
Reynaers Aluminium ontwikkelt en verkoopt innovatieve en duurzame aluminium systemen voor ramen, deuren, schuif- en vouwdeuren, vliesgevels,  zonwering, serres en tuinkamers. Reynaers is gedreven door duurzaamheid en toont de bereidheid om verantwoordelijkheid voor het milieu te nemen.

Lees verder..

Naast een breed assortiment standaard oplossingen ontwikkelen wij op maat gemaakte oplossingen voor alle marktsectoren. Van residentiële tot commerciële en industriële projecten. Onze kwalitatief hoogwaardige systemen voldoen aan de strengste eisen wat betreft comfort, veiligheid, architectonisch ontwerp en duurzaamheid. Reynaers is niet alleen een leverancier, maar ook een waardevolle partner voor architecten, gevelbouwers, installateurs van zonnepanelen, projectontwikkelaars, investeerders en eindgebruikers.

Opgericht in 1965, telt Reynaers momenteel meer dan 1.500 werknemers in 40 landen wereldwijd en export naar meer dan 60 landen over vijf continenten.

100 % recyclebaar
In materiaal, producten en samenwerking in de bouwkolom speelt duurzaamheid voor Reynaers een belangrijke rol.

Aluminium is 100 % recyclebaar zonder kwaliteitsverlies. Ook garantie voor het hergebruik van het aluminium van bijvoorbeeld ramen uit een bestaand gebouw, tot nieuwe aluminium ramen behoort tot de mogelijkheden. Reynaers combineert dit met systemen met uitstekende technische prestaties op het gebied van o.a. isolatie en inbraak- en brandwerendheid.

Producten voor renovatie- en transformatie
De renovatie- en transformatiemarkt is volop in ontwikkeling. Ook hier speelt het aspect duurzaamheid een belangrijke rol. Reynaers beschikt over kwalitatieve producten zoals de slanke SL 38-SL en CS 24-SL raam- en deursystemen die uitstekend geschikt zijn voor deze toepassing. Als vervanging van oude stalen ramen, zijn deze systemen al veelvuldig ingezet, ook bij de renovatie van rijksmonumenten zoals de Lichttoren in Eindhoven.

Samenwerking
In samenwerking met andere bedrijven, streeft Reynaers naar concepten in de bouwkolom met aandacht voor duurzame producten en samenwerkingen. Als lid van de stichting AluEco  stimuleert Reynaers het gebruik van moderne geveltechnologie voor duurzame gebouwen. Ook het Duurzaam Gebouwd streeft naar het delen van kennis en netwerk om de verduurzaming van de gebouwde omgeving een grote stap vooruit te helpen. Hierbij hoort verder ook de samenwerking binnen Gezonde Scholen waarin advies en hulpmiddelen geboden worden voor een gezond klimaat binnen schoolgebouwen.

Conclusie:  Reynaers is uw partner voor duurzame oplossingen in de bouw. Together for better.

Meer weten?

Kijk op www.reynaers.nl voor meer informatie of bel +31 (0) 492 – 56 10 20.

« Naar het overzicht

Terug naar boven