Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Radiair


Totaalinstallateur in het midden van het land! Radiair is een middelgroot installatiebedrijf dat in 1975 is opgericht. Wij streven er naar om een meerwaarde te zijn met een juiste balans tussen energiezuinige technieken, servicegerichtheid en kosten. Bij onze werkzaamheden staat de klantgerichtheid centraal en kunnen wij ons aanpassen aan de wensen van de klant. Radiair is in staat om de klant van A tot en met Z te ondersteunen. Hierbij spelen wij een belangrijke rol in bouwteam verbanden en het meedenken met de klant. Onze dienstverlening kenmerkt zich door kwaliteit, betrouwbaar en enthousiasme.

Lees verder..

Radiair ontwerpt en realiseert werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Meet- en regeltechniek is daar onlosmakelijk mee verbonden. Wij hebben onze eigen meet- en regelspecialisten die ook úw installaties efficient en duurzaam inregelen. Voor bedrijven en particulieren verzorgen we ook het beheer en het onderhoud van installaties.

Sinds 2013 is Falko Ruijl eigenaar/ directeur van dit prachtige installatiebedrijf. Hiermee steken wij de vertrouwende kwaliteiten van radiair in een nieuw modern jasje met gedreven en dynamische personeelsleden.

Als Erkend Leerbedrijf investeren wij in de toekomst.  Wij hebben diverse monteurs in dienst welke wij begeleiden/ opleiden totdat zij volwaardig monteur zijn en in het bezit zijn van een vakdiploma. Wij ondersteunen deze onder andere door het organiseren van praktijkavonden. Ook begeleiden wij stagiaires en organiseren wij schoolactiviteiten om leerlingen enthousiast te maken voor de installatietechniek.

« Naar het overzicht

Terug naar boven