Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Raab Karcher


Raab Karcher kent de problematiek in de wereld van de bouw als geen ander en baseert deze kennis op jarenlange expertise die teruggaat tot ver in de 19de eeuw. Sindsdien heeft Raab Karcher, onderdeel van de franse multinational Saint Gobain, zich ontwikkeld tot een sterke en betrouwbare partner en levert bouwmaterialen aan de grootste, landelijk opererende aannemers en aan, niet te vergeten, de kleine bouwondernemer.

Lees verder..

Uiteraard zijn ook particulieren welkom in onze vestigingen verspreid over het hele land met een ijzersterk assortiment van 150.000 aan de bouw gerelateerde materialen. Het assortiment bestaat uit de bekende A-merken en daarnaast natuurlijk uit de vertrouwde eigen merken zoals, Novipro, Erkalinea en Home Edition.

Om uw bestelling stipt op tijd en in goede orde op de bouwplaats te krijgen beschikt Raab Karcher over een goed geoliede logistieke organisatie. Landelijk zijn er dagelijks meer dan 200 expeditiemedewerkers in touw om met zo’n 100 vrachtwagens de materialen op het juiste moment en de juiste bouw plaats te bezorgen. Voor 12 uur besteld is de volgende dag geleverd. Of, goederen die voor 3 uur ‘s middags zijn besteld, zijn de volgende dag bij de vestiging in de buurt af te halen.

Onze Bouwshops houden een breed assortiment kwaliteitsproducten op voorraad. Overigens kunt u hier ook terecht voor gereedschappen en werkkleding. Raab Karcher begrijpt als geen ander dat tijdwinst in de bouw een belangrijke factor is, vandaar dat er een keur aan prefab oplossingen beschikbaar is. Kortom, voor een fundering tot en met de dakbedekking en alles wat daar tussen zit kunt u terecht bij Raab Karcher.

Archihome
Raab Karcher heeft het Archihome ontwikkeld; hét innovatieve kenniscentrum voor de architect en opdrachtgever. Onder één dak is een keur aan esthetische bouwmaterialen samengebracht zoals bijvoorbeeld gevelbekleding, dakpannen, wand-en vloertegels. Uiteraard kunt u hier te allen tijde gebruik maken van de uitgebreide kennis en ervaring van onze projectadviseurs.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering van Raab Karcher. Onze kernactiviteiten zijn gebaseerd op drie belangrijke pijlers; mens, milieu en maatschappij. Daarom is in samenwerking met de rijksoverheid het Greenwordks label ontwikkeld. Onder dit label bieden wij onze klanten een keur van duurzame bouwmaterialen. Een duidelijk herkenbaar assortiment groene producten die bijdragen aan een duurzaam gebouwde omgeving.

Raab Karcher begrijpt dat er in onze snel veranderende wereld telkens gezocht moet worden naar nieuwe innovatieve ontwikkelingen om een antwoord te kunnen blijven geven op vragen uit de markt. Het is ook daarom dat wij graag luisteren naar onze klanten om te horen wat er leeft en te leren hoe wij kunnen inspelen in een steeds veranderende markt.

« Naar het overzicht

Terug naar boven