Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Plaka Nederland


Plaka Nederland (voorheen Mavotrans B.V.) uit Zoetermeer biedt een veelzijdig assortiment voor bouw, infra, renovatie en akoestiek. Door een jarenlange ervaring in advisering en toelevering worden duurzame en praktijkgerichte oplossingen geboden voor de Nederlandse bouwindustrie. Naast een snelle en betrouwbare levering kunt u rekenen op een dienstverlenende en ondersteunende service.

Lees verder..

Plaka Nederland is onderdeel van de internationale Plaka Group, producent en toeleverancier van hoogwaardige bouwmaterialen met een leidende positie in heel Europa. De Plaka Group is onderdeel van het beurs genoteerde CRH plc, een wereldwijde producent en distributeur van hoogwaardige bouwmaterialen. Met Plaka bent u verzekerd van een sterke, solide en betrouwbare organisatie die u ondersteunt, ontzorgt en adviseert bij de realisatie van uw bouwproject.

Het complete productenprogramma van Plaka Nederland kan worden ingezet van ruwbouw tot afbouw in zowel nieuwbouw als renovatie en transformatie projecten. Als one-stop-shop leverancier biedt Plaka Nederland naast een uitgebreid assortiment tevens een hoge mate van servicegerichtheid. De technische adviseurs met vakkennis en ervaring geven advies en begeleiding op de werkvloer. Daarnaast staat een telefoonteam stand-by. Zij nemen niet alleen de bestellingen aan, maar verstrekken tevens ook technische informatie, adviseren en beantwoorden vragen van klanten. Het kennisniveau van de medewerkers wordt voortdurend op een hoog niveau gehouden.

Duurzaamheid staat bij Plaka Nederland hoog in het vaandel. Als onderdeel van CRH is een duurzame bedrijfsvoering een vanzelfsprekendheid. Intern komt dit tot uiting door bijvoorbeeld het optimaliseren van processen, gebruik te maken van duurzame bedrijfsmiddelen en CO2-uitstoot te verminderen. Extern doen we dit door te adviseren en leveren van producten die volledig passen in het kader van duurzaam bouwen en energetische verbetering.

« Naar het overzicht

Terug naar boven