Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform


Warning: file_get_contents(https://maps.googleapis.com/maps/api/geocode/json?address=Van+der+Burghweg+1+2628+CS%2Cnl&oe=utf8&sensor=false): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/dgconnect/domains/duurzaamgebouwdconnect.nl/public_html/inc/functions_inc.php on line 1117

OfficeVitae


Vitality at work

Lees verder..

OfficeVitae is een spin-off van de TU Delft en bestaat sinds eind 2016. Wij meten en verbeteren de gezondheid en duurzaamheid van kantoorgebouwen en de vitaliteit van haar gebruikers. Hierbij wordt gebruik gemaakt van smart technology waarmee zoveel mogelijk data uit het gebouw op het gebied van binnenklimaat, licht, geluid en bezetting wordt verzameld.

Nog meer aandacht gaat uit naar de beleving en behoeften van de kantoorwerkers t.a.v. hun werkplek en hun persoonlijke comfort en vitaliteit. M.b.v. het unieke comfort software platform worden deze behoeften real time inzichtelijk gemaakt en zo goed mogelijk gematcht met de karakteristieken van het gebouw, de werkzones en de beschikbare werkplekken. De kantoorwerker kan met een app snel de werkplek vinden die het beste bij hem of haar past om optimaal te kunnen presteren en wordt gestimuleerd om zoveel mogelijk te bewegen.

Onze geavanceerde data analyses laten snel zien wat de status is en waar de verbeterpunten liggen om te komen tot een gezonder en duurzamer kantoorgebouw met optimaal vitale medewerkers. Ons exclusieve partnernetwerk helpt vervolgens met het realiseren van deze verbeteringen die liggen op het gebied van klimaatinstallaties, kantoorinrichting, groenvoorziening en persoonlijke vitaliteitscoaching.

De uiteindelijke voordelen voor werkgever of gebouweigenaar liggen op het vlak van energiebesparing, lagere CO2 uitstoot en m2 besparing. Ook levert het vitalere medewerkers op en verbeterde bedrijfsresultaten door verhoogde productiviteit van medewerkers en verminderd ziekteverzuim en geringere kans op stress en burnout verschijnselen.

« Naar het overzicht

Terug naar boven