Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Nieman Raadgevende Ingenieurs


Nieman Raadgevende Ingenieurs is een ingenieursbureau voor bouwkwaliteit, bouwveiligheid en bouwfysica. Wij passen onze kennis van de bouwtechniek en bouwregelgeving toe in praktische adviezen. Daarbij beperken we ons niet tot de ontwerpfase, maar we bieden ook ondersteuning in uitvoering en in de beheersfase.

Lees verder..

Nieman draagt bij aan toekomstgerichte gebouwen waar mensen veilig, gezond en comfortabel kunnen wonen, werken en recreëren. Onze partners bevinden zich in de gehele bouwkolom: van corporaties en projectontwikkelaars tot zelfontwikkelende bouwers, bouwbedrijven, architecten en overheden.

NIEMAN bestaat uit onder meer Nieman Raadgevende Ingenieurs , Nieman-Kettlitz Gevel- en Dakadvies, Nieman Kwaliteitsborging en Het Geluidburo. Onze circa 150 medewerkers werken vanuit de vestigingen Utrecht, Zwolle, Rotterdam, Arnhem en Haarlem.

Wij zijn betrokken bij ontwikkelingen, doen mee in ontwerp- en uitvoeringsteams, verzamelen kennis en dragen die over; kortom wij zijn uw ‘Partner in ’t hart van de bouw!’

Door de combinatie van theoretische en praktische kennis werkt Nieman aan een optimaal ontwerp: robuuste kwaliteit, kostenefficiëntie en goede bouwtechnische details.

Meer informatie staat op www.nieman.nl Volg ons ook op Twitter, Linkedin en YouTube

« Naar het overzicht

Terug naar boven