Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Nederlands Verbond Toelevering Bouw


Het Nederlands Verbond Toelevering Bouw behartigt sinds 1988 de gemeenschappelijke belangen van producenten en leveranciers van bouwgrondstoffen en bouwmaterialen. Het NVTB vertegenwoordigt 11 branches en meer dan 500 producenten en leveranciers van bouwmaterialen en bouwprodukten. Samen zijn zij goed voor een jaaromzet van 20 miljard euro.

Lees verder..

Missie NVTB

Het NVTB verbindt, informeert, inspireert en ondersteunt de Nederlandse bouwindustrie en werkt samen met de brancheleden aan een goede positionering van de bouwtoeleverende bedrijven.

Het Nederlands Verbond Toelevering Bouw streeft naar een gelijk speelveld voor alle bouwmaterialen en goede productieomstandigheden voor onze maakindustrie. Het bureau van het NVTB kan hierbij rekenen op de inzet en expertise van meer dan vijfentwintig branche-experts op het vlak van wet- en regelgeving, duurzaamheid en innovatie.

Visie NVTB

Bouwen kan klantgerichter, slimmer, sneller, duurzamer en tegelijk beter betaalbaar worden dankzij de innovatiekracht van toeleveranciers.

Het Nederlands Verbond Toelevering Bouw wil met haar hoogwaardige producten en kennis een belangrijke bijdrage leveren aan een efficiënt en veilig bouwproces, een hoge bouwkwaliteit en een duurzame leefomgeving.

Samen kunnen we meer toegevoegde waarde bieden aan onze klanten. Als toeleveranciers eerder en als echte partners worden betrokken in het bouwproces, kan efficiënter, beter en klantgericht worden gebouwd.

De Nederlandse bouwindustrie krijgt een steeds belangrijkere rol bij het bouwen en beheren van gebouwen en infrastructuur. Het NVTB zet zich in om de mogelijkheden en oplossingen voor het voetlicht van klant en samenleving te brengen.

Nederlands Verbond Toelevering Bouw
Kelvinbaan 40
3439 MT Nieuwegein
Tel. 030-8509700
Fax. 030-8509701

« Naar het overzicht

Terug naar boven