Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Mitsubishi Elevator Europe B.V.


Mitsubishi is een conglomeraat van een aantal onafhankelijk van elkaar opererende multinationals die elk om hun eigen naam en faam bekend staan. Op het gebied van liftinstallaties en roltrappen is Mitsubishi, met begrippen als betrouwbaarheid en levensduur hoog in het vaandel, wereldwijd toonaangevend. Ook als het gaat om rijcomfort, deurbediening en het toepassen van geavanceerde aandrijf- en besturingstechnieken, staat Mitsubishi internationaal aan de top. Die positie wordt nog verder versterkt door voortdurende innovatie van techniek en design. In Azië en in het Midden-Oosten is Mitsubishi marktleider, de marktpositie in West Europa wordt steeds verder uitgebouwd.

  • Postbus 235
  • 3900 AE Veenendaal

Mitsubishi Elevator Europe beschikt in Nederland over eigen engineering- en productiefaciliteiten. Daarmee bieden wij u de mogelijkheid om liften te realiseren die geheel voldoen aan uw eigen ontwerp of door uzelf geformuleerde specificaties.

Mitsubishi Elevator Europe beschikt over een uitstekend uitgeruste onderhoudsdienst die 24 uur per dag, zeven dagen per week, paraat staat. Door het afsluiten van een onderhoudsovereenkomst verzekert u zich van vakkundig onderhoud, zodat u ook op de lange termijn kunt blijven rekenen op betrouwbaar functionerende liftinstallaties.

U vindt bij ons dus het beste van twee werelden. Enerzijds de technisch geavanceerde, concurrerend geprijsde serieproducten uit Japan en aan de andere kant het vakkundig uitgevoerde maatwerk en de service van onze organisatie in Nederland.

« Naar het overzicht

Terug naar boven