Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Metacon B.V.


Metacon is dé fabrikant van inbraakwerende rolluiken, brandwerende deuren en zonweringssystemen en daarbij gespecialiseerd in constructiewerk. Met ruim 80 vakbekwame medewerkers en vestigingen in Nederland en België heeft Metacon een groot netwerk van relaties in Europa opgebouwd.

Lees verder..

Voor elk probleem is er een veilige innovatieve oplossing

Metacon streeft continu naar vernieuwing. We stellen ons tot doel toonaangevend te zijn bij de ontwikkeling van duurzame producten en innovatieve oplossingen. Veiligheid bepaalt de norm. Al onze bedrijfs- en productieprocessen zijn hierop ingericht.

Metacon ontwikkelt en levert een scala aan brandwerende roldeuren, hefdeuren (zowel verticaal als horizontaal heffend), schuifdeuren, overheaddeuren en brandwerende doeken. Verder vervaardigt Metacon inbraakwerende rolluiken en rolhekken met dichte, geperforeerde of transparante lamellen en schaarhekken.

In een eigen bedrijfshal met een modern en geavanceerd machinepark worden uiteenlopende producten vervaardigd uit onder andere staal, aluminium en roestvaststaal. Zowel complexe maatwerkoplossingen als eenvoudige serieproducten. Met stalen zonweringen en schaararmschermen profileert Metacon zich op diverse markten.

De internationale ambities van Metacon worden gestaag waargemaakt. Meer opdrachtgevers kloppen aan en vragen Metacon mee te denken over het realiseren van omvangrijke projecten in het buitenland. Internationaal behaalt Metacon de grootste groei, het aantal gerealiseerde projecten buiten Nederland neemt jaarlijks toe. 

Onze missie

Luisteren naar je klant! Het ontzorgen van de klant: ‘Meedenken, vooruitdenken en ontwikkelen om te komen tot maatwerkoplossingen, die bruikbaar en toereikend zijn voor de toekomst.’

Metacon heeft, met het grote assortiment aan rolluiken, branddeuren en constructiewerk, een oplossing voor de meest uiteenlopende situaties.

Metacon B.V.
James Wattstraat 14
2809 PA Gouda
T (0031) (0) 182 - 510 777
(0031) (0) 182 - 510 632      

www.metacon.nl info@metacon.nl

« Naar het overzicht

Terug naar boven