Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Merosch BV


Merosch is een adviesbureau met als doel, komen tot een gezonde en energieneutrale gebouwde omgeving, door middel van gedegen onderzoek, het juiste ontwerp en een goede monitoring. Vanuit onze missie focussen we ons op projecten/ opdrachtgevers met hogere ambities t.a.v. duurzaamheid dan gemiddeld. Op onze website www.merosch.nl vindt u onder het kopje “projecten” hier diverse voorbeelden van. Zo hebben wij al diverse (energieneutrale) scholen en utiliteitsgebouwen gerealiseerd of gerenoveerd, en verschillende energieneutrale woningen en wijken opgezet.

Lees verder..

Onze kracht ligt in gedegen kennis over de disciplines techniek, financiën en beleid- en besluitvorming en de kwaliteit om hier helder en met oog voor de doelgroep over te kunnen communiceren.

Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk overheden, projectontwikkelaars, woningcorporaties en private partijen.

We zijn idealisten, bewandelen soms ongebruikelijke wegen en zijn continue bezig met het verwerven van draagvlak voor hoge ambities. De realiteit verliezen we hierbij niet uit het oog. Het moet technisch en financieel haalbaar zijn en in de praktijk moet, door de ervaringen en de diverse meters, worden aangetoond wat op papier is beloofd.

Kortom, we gaan voor projecten van de toekomst waar we samen trots op kunnen zijn!

« Naar het overzicht

Terug naar boven