Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Mawipex


  • De Poort 21
  • 4411 PB Rilland
  • 0113-557777

Mawipex B.V. – onderdeel van de Tectum Group – is actief in de professionele dakbedekkingsmarkt. De voorbije jaren heeft Mawipex zich ontwikkeld tot een innovatief, maar vooral ook klant- en servicegerichte organisatie met toenemende bekendheid in zowel België̈ als Nederland.

Mawipex verkoopt duurzame daksystemen aan dakdekkers, zzp-ers en andere bouwprofessionals. De medewerkers begeleiden gebouweigenaren van begin tot het einde door het geven van een objectief advies, technisch begeleiding en een nauwe betrokkenheid bij de uitvoering van de (dak)werkzaamheden. Bovendien verleent Mawipex bij een juiste uitvoering van de werkzaamheden een gedegen verzekerde garantie, een extra zekerheid dat het dak goed is gemaakt met de juiste materialen.

De keuze voor Firestone EPDM daksystemen in Nederland door gebouweigenaren, architecten en investeerders is een sterk groeiende doelgroep waarbij Firestone RubberGard EPDM met uitstekende kwaliteiten en een bewezen duurzaamheid van meer dan 50 jaar de juiste partner is. Mawipex wil haar activiteiten met betrekking tot het Firestone assortiment en verdere diensten verder uitbreiden en intensiveren.

In combinatie met een uitstekende logistiek dienstverlening, de beste technische begeleiding en een voorbeeldige klantgerichtheid gaat Mawipex de spectaculaire omzetgroei van de laatste 10 jaar continueren.

« Naar het overzicht

Terug naar boven