Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Lioris Operations


Licht. Schijnbaar vanzelfsprekend. Tegelijk onmisbaar. 
Onderdeel van alle aspecten van het leven. Dat licht staat op de drempel van een nieuw tijdperk. Oude waarden verdwijnen. Een nieuwe, duurzame standaard onstaat.
 
Conventionele lichtbronnen zijn verantwoordelijk voor ca.20% verbuik van de wereldwijde energieproductie. Ledverlichting kan tot wel 60% van deze energie besparen!

Lioris® (nieuw licht) is erin geslaagd om aan LED-licht die technische en uiterlijke kenmerken te geven die aansluiten bij de wensen van nu en in de toekomst. Met de ontwikkelingen van duurzame lampen die vele jaren langer meegaan en een enorme energiebesparing opleveren, wil Lioris® een bijdrage leveren aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Centraal hierbij staat een nieuwe in Nederland ontwikkelde en “MADE IN EUROPE” driver-technologie die zorgt voor de aansturing van de LEDs. Een doorslaggevende rol binnen die techniek speelt de geheel eigen kijk op de electronica van het VITRUM®driver concept. Deze grensverleggende ontwikkeling zorgt voor het optimaal functioneren van elk Lioris® product en geeft tegelijkertijd een totaal nieuwe beleving van LED licht. Dat merkt u in zowel gebruik als in verbruik, in beleving, in kwaliteit en dus in de levensduur.

Elke Lioris® LED lamp wordt in onze eigen productie getest om u de zekerheid te bieden van de specificaties zoals die door u gewenst is. Vanuit onze filosofie en uitvoering durven we dan ook volmondig te zeggen:

« Naar het overzicht

Terug naar boven