Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Knauf BV


Bij Knauf vinden we dat iedereen een ideale omgeving verdient om in te wonen, te werken of te verblijven. Want mensen voelen zich het prettigst in een woning of gebouw dat is afgestemd op hun wensen en behoeften. Daar is het bijvoorbeeld fijner wonen, prettiger werken of makkelijker leren.

Lees verder..

Daarom werken wij bij Knauf elke dag hard aan oplossingen die daaraan bijdragen: innovatieve (af)bouwsystemen en -materialen voor nieuwbouw, renovatie en restauratie.

KnaufZeker prestatiegarantie

Door Knauf producten met elkaar te combineren en te verwerken in een systeem, worden prestaties als brandwerendheid en geluidsisolatie gewaarborgd. Deze garantie noemen we KnaufZeker. KnaufZeker omvat diverse Knauf systemen die vooraf uitvoerig getest zijn op hun individuele en gecombineerde prestaties. Als deze systemen conform de Knauf verwerkingsvoorschriften verwerkt worden, geeft Knauf 100% KnaufZeker prestatiegarantie: de zekerheid dat gewenste prestaties daadwerkelijk gerealiseerd worden.

Knauf heeft met KnaufZeker de BouwKennis Marketing Jaarprijs 2014 gewonnen, dé nationale marketingprijs voor marketingconcepten in de bouw.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Aan onze expertise bouwen wij al sinds 1932, toen de twee broers Karl en Alfons Knauf het bedrijf Knauf oprichtten. Inmiddels opereert Knauf al decennia als één van de wereldmarktleiders binnen haar sector.

Duurzaamheid zit in ons bloed. Logisch voor een bedrijf dat haar oorsprong vindt in een natuurproduct: gips. We zijn nog altijd een typisch familiebedrijf, waar alle medewerkers hun hart voor de techniek combineren met kennis van en passie voor gebouwen en diegenen die ze gebruiken.

Knauf. Creating Room for Living.

« Naar het overzicht

Terug naar boven