Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Klimaatgarant Solar


Klimaatgarant Solar onderscheidt zich ten opzichte van andere groothandels op het gebied van zonnepanelen.

Lees verder..

Missie

Door jarenlange ervaring weten wij precies wat de totaal installateur nodig heeft en hoe wij hem de juiste tools kunnen bieden.

Onze kerncompetenties:

Technisch advies, opleiding en training.

Wij helpen u graag met het uitwerken van een Zonne-energie oplossing, waarbij we de opbrengst met onze software tools goed kunnen inschatten en de optimale plaatsing kunnen intekenen. Als u zelf competenties wilt ontwikkelen om eindgebruikers te kunnen adviseren, dan staan onze trainingsfaciliteiten en trainers voor u klaar

Product Development.

Klimaatgarant Solar ontwikkelt haar eigen PV montage systemen, omdat de Nederlandse daken specifieke oplossingen nodig hebben. Een goed voorbeeld is het indak-systeem, dat een mooie integratie van PV panelen in een pannendak mogelijk maakt.

Logistieke dienstverlening.

De primaire merken en producten , die u op onze site vindt kunnen vrijwel altijd uit voorraad worden geleverd. Wij kunnen met onze logistieke partner de bestelde PV systemen de volgende dag al bij u bezorgen. Als het nodig is zelfs op een specifiek tijdstip en op de bouwplaats. Enkele gespecialiseerde partners van Klimaatgarant Solar helpen u desgewenst graag met het installeren van de systemen.

Marketing ondersteuning.

Het ontwikkelen van een eigen lokale Zonne-energie markt is voor installateurs een nieuwe bron van inkomsten. We ondersteunen u daarbij graag met brochuremateriaal, materiaal voor uw website en een stand voor bijvoorbeeld een lokale energiebeurs.

« Naar het overzicht

Terug naar boven