Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform


Warning: file_get_contents(https://maps.googleapis.com/maps/api/geocode/json?address=Scheiwe+26+5421XL%2Cnl&oe=utf8&sensor=false): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/dgconnect/domains/duurzaamgebouwdconnect.nl/public_html/inc/functions_inc.php on line 1117

Kingspan Unidek


Kingspan Unidek is leverancier van innovatieve oplossingen voor snel en efficiënt bouwen en isoleren. Deze oplossingen leveren een actieve bijdrage aan energiebesparing en optimalisatie van het wooncomfort. Dankzij de voortdurende aandacht voor milieueffecten tijdens productontwikkeling, productie en recycling zijn de isolatieoplossingen bovendien duurzaam. De onderneming, opgericht in 1969 en voorheen bekend als Unidek B.V., is onderdeel van de Kingspan Group. Kingspan is wereldwijd marktleider op het gebied van hoogwaardige isolatie, bouwmaterialen en geïntegreerde solar-oplossingen.

Lees verder..

De innovatieve aard van Kingspan Unidek heeft geleid tot de ontwikkeling van talloze producten voor de bouw, alle vervaardigd op basis van het milieusparende isolatiemateriaal EPS (geëxpandeerd polystyreen). Het leveringsprogramma omvat onder andere zelfdragende isolerende sandwichelementen voor hellende daken. Daarnaast worden universele elementen geleverd die toepasbaar zijn voor alle bouwdelen (daken, buitengevels, binnenwanden, topgevels), renovatieproducten, plat dak-, wand- en gevelelementen, spouwmuurisolatieplaten en prefab funderingsbekistingsystemen.

« Naar het overzicht

Terug naar boven