Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Kingspan Geïsoleerde Panelen


Kingspan Geïsoleerde Panelen is onderdeel van het in Ierland gevestigde en beursgenoteerde Kingspan Group Plc. Kingspan is een mondiale speler in de toelevering van bouwmaterialen. Kingspan laat zich typeren door marktleiderschap, boven gemiddelde resultaten, duurzaam ondernemen en een hoog tempo van product- en conceptinnovaties.

Lees verder..

Kingspan Geïsoleerde Panelen is in de Benelux verantwoordelijk voor de marktontwikkeling van geïsoleerde paneelsystemen ten behoeve van gevels daken en vloeren. Metalen sandwichpanelen en constructieve houten paneelsystemen (HSB) worden op grote schaal toegepast in nagenoeg alle segmenten van de bouwsector. Kingspan streeft het hoogste ambitieniveau na met betrekking tot de strategische peilers: innovatie, duurzaamheid en brandveiligheid.

Meerwaarde ontstaat door innovatie en de ontwikkeling van slimmere bouwmethodes. De geïsoleerde paneelsystemen van Kingspan zijn prefab bouwcomponenten. De toepassing van geprefabriceerde bouwsystemen vertaalt zich in meerwaarde op het gebied van hoge isolatiewaardes, relatieve luchtdichtheid, kostenefficiënte en veilige montage, multidisciplinaire benadering, optimale materialisatie en reductie van de ‘verborgen’ bouwkosten (lees: bouwfouten c.q. faalkosten).

Verder spelen zaken als uitstekende klantenservice, gespecialiseerde technische ondersteuning en het bieden van ongekende ontwerpvrijheid een grote rol binnen Kingspan Geïsoleerde Panelen. Op deze manier levert Kingspan maximale service voor zowel de Architect als de aannemer.

Klik hier om het interview met Frank Donkers, Managing Director Benelux bij Kingspan te lezen.

« Naar het overzicht

Terug naar boven