Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Kieback & Peter Nederland BV


Kieback&Peter is fabrikant van meet- en regelsystemen en tevens systeemhuis. Het bedrijf levert energiebesparende totaaloplossingen op alle drie de regelniveaus. Gebouwbeheer, ruimteautomatisering en veldapparatuur. Zowel voor de gebouwde omgeving als voor de industrie.

Lees verder..

Energiebesparende totaaloplossingen voor alle regelniveaus

Systeemintegratie met Kieback&Peter

Met het oog op een zuinig energiegebruik is systeemintegratie een belangrijke factor. Systeemintegratie legt het fundament voor een intelligent samenspel van alle onderdelen van een installatie. Systeemintegratie maakt het mogelijk synergievoordelen te benutten, zodat gebouwen zo weinig mogelijk energie gebruiken en milieuvriendelijk te exploiteren zijn.

De medewerkers van Kieback&Peter zijn experts op het gebied van systeemintegratie. Door hun opleiding en aanvullende bedrijfsinterne bijscholing beschikken ze over een omvangrijke know-how. Ze onderhouden nauw contact met de klant en weten wat zijn wensen en eisen zijn. Bovenal zijn ze daarnaast in staat te communiceren met mensen uit de meest uiteenlopende branches en weten ze hoe meerdere verschillende installaties tot één universeel systeem kunnen worden gemaakt. En daar komt dan de jarenlange ervaring en competentie bij van het Duitse moederbedrijf, die al meer dan 80 jaar actief is.

Open communicatie

Een belangrijk element van de systeemintegratie zijn open source-platforms en basistechnieken, als BACnet, LON® en EnOcean. Kieback&Peter beheerst al deze technieken en is mede-oprichter van de BACnet Interest Group Europe, lid van LonMark Duitsland en van de EnOcean Alliance.

Premium Partner Bosch

M.b.t. Climotion®, software voor het regelen van ventilatiesystemen, is Kieback&Peter Premium Partner van Bosch Energy & Building Solutions. De Climotion® software is geïntegreerd in de onderstations DDC4000 en bespaart minstens 25% energie.

Certificeringen

Op het gebied van LON® is Kieback&Peter aangemerkt door LonMark Duitsland als "gecertificeerd systeemintegrator voor gebouwautomatisering". Het certificaat staat voor competentie en kwaliteit en heeft in de markt de status van een merk van reputatie. Daarnaast is Kieback&Peter DIN EN ISO 9001 en 14001 gecertifieerd.

Bediening altijd eenvoudig

De kern van de innovatiekracht van Kieback&Peter is de bediening, die intuïtief en eenvoudig, en overal ter wereld mogelijk dient te zijn. De ontwikkelingen hebben ook tot gevolg, dat zij met opnemers, binnen ons vakgebied, de enige zijn met de hoogste tolerantieklasse A. Bovendien heeft een Duits onderzoek bepaald, dat het bedrijf technisch superieur is op het gebied van regelafsluiters en veldapparatuur.

Kieback&Peter heeft een rijke ervaring met zowel kleine als grote projecten in de utiliteit en industrie.

« Naar het overzicht

Terug naar boven