Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Kawneer


Kawneer is een begrip in bouwend Nederland. Een grote verscheidenheid aan ramen, deuren, schuifpuien, serres en gevels zijn reeds van de Kawneer-profielsystemen gemaakt en in indrukwekkende projecten verwerkt. Een royaal aanbod in hang- en sluitwerk, vormgeving, kleur en oppervlaktebehandeling zorgt voor een grote mate van vrijheid in ontwerp en uitvoering. Door de vele mogelijkheden, de beproefde kwaliteit en de uitstekende prestaties worden de systemen toegepast in zowel de utiliteitsbouw als de woningbouw (nieuwbouw en renovatie). De systemen zijn zeer geschikt voor inbraakwerende en brandwerende toepassingen. Daarnaast is Kawneer vooral ook een adviseur en ontwikkelaar, die graag meedenkt in het ontwikkelen van custom-made toepassingen om wensen en ideeën vorm te geven.
 
De Business Unit BCS (Building and Construction Systems) richt zich op twee hoofdactiviteiten ten behoeve van de bouwwereld: architectuursystemen en gevelbekleding.
Wereldwijd is BCS te vinden onder de merknaam Kawneer in onder andere de Verenigde Staten, Canada, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Portugal, Ierland, Marokko, Luxemburg, België en Nederland. De Nederlandse vestiging van Kawneer|Arconic in Harderwijk ontwerpt, ontwikkelt en verkoopt aluminium profielsystemen voor ramen, deuren, schuifpuien, serres en vliesgevels.
 
Kawneer|Arconic  is wereldleider in de productie en verwerking van aluminium. Kawneer levert halffabricaten en eindproducten aan klanten in uiteenlopende sectoren over de hele wereld, waaronder de verpakkingsindustrie, de consumentenmarkt, de automobiel- en wegtransportindustrie, de lucht- en ruimtevaart en de bouwsector.

Lees verder..

Terug naar boven