Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Itannex


Itannex is de multidisciplinaire BIM specialist binnen de bouw en civiele techniek in Nederland. Wij ondersteunen de Nederlandse bouwkolom al vanaf 1996 met 2D en 3D ontwerp oplossingen. Wij zijn gespecialiseerd in het verbeteren van bedrijfsprocessen door het creëren van verbindingen tussen mensen, inzichten, capaciteiten en systemen. Met onze producten en diensten helpen wij onze klanten om samenwerkingen te versterken, de concurrentiepositie te verbeteren en winstgevendheid te verhogen. Onze klantenkring bestaat onder andere uit ingenieurs- en architectenbureaus, constructeurs, aannemers, installatie (advies)bureaus, fabrikanten, leveranciers, woningcorporaties en gemeenten. Wij houden ons bij deze opdrachtgevers bezig met de implementatie, training en ontwikkeling van teken- en ontwerpsystemen gebaseerd op de producten van Autodesk. Itannex onderscheidt zich door naast het aanbieden van Autodesk software, specifieke kennis van de bouw- en infrabranche te bieden aan haar klanten. Onze consultants kunnen u ondersteunen bij de implementatie van de software en het opstarten van uw (BIM) project. Want naast onze rol als partner van Autodesk, is het onze kerntaak om ondersteuning en/of advisering rondom deze producten te bieden. Dat kan in veel varianten: van opleidingen en projectmanagement tot technische consultancy en implmentatiebegeleiding.

Lees verder..

Wie is Itannex?

Wij kunnen dit op een uiterst competitieve wijze invullen; niet alleen met scherpe, marktconforme prijsstellingen, maar vooral met een zeer hoog kennisniveau. Hiermee zorgen wij ervoor dat uw investering zich zo snel mogelijk terugverdient.

BIM oplossingen

Of het nu gaat om een traditioneel of geïntegreerd ontwerpproces, of er in een ‘vendor’ of Open BIM omgeving moet worden gewerkt, het maakt voor de consultants van Itannex niet uit! Voor ieder proces is er een oplossing, waarover onze consultants u kunnen adviseren.

« Naar het overzicht

Terug naar boven