Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Imbema Holland B.V.


Imbema Groep is de brug naar duurzame techniek. Wij leveren kwalitatief hoogstaande technische producten in onze vakgebieden bouw en infra, gas, water en energie, handel en industrie, mobiliteit en procesindustrie, maritiem en offshore. Wij treden veelal op met onze partners (producenten).

Lees verder..

Klantvraag staat centraal

De oplossing voor onze klanten is in huis of we zorgen voor een oplossing op maat samen met deze partners.  Imbema staat tussen de klant en de producent met haar kennis. De symboliek van het krachtspel tussen klant en producent wordt het beste tot uitdrukking gebracht door 'Newton’s cradle', gebaseerd op de 3e wet van Newton. Actie en reactie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Newton’s cradle symboliseert de vraag van de klant, die door de productspecialisten van  Imbema op de juiste wijze wordt vertaald naar de toeleveranciers. De actie die dit teweeg brengt, wordt gevolgd door een reactie die moet leiden tot een overeenkomst.

Duurzame overeenkomsten

Het liefst zien we een langdurige oftewel duurzame overeenkomst. Zowel met klant als met leverancier. Imbema zet continu de beweging in gang naar haar zakenpartners. Dat doet wij op een innovatieve, duurzame en betrouwbare wijze. Daarmee is de brug geslagen tussen klant en producent en dat is tegelijkertijd ook de belangrijkste functie van Imbema en haar medewerkers.

Verder kijken dan vandaag

Imbema is duurzaam als het gaat om relaties met klanten en producent, maar ook als het gaat om service, producten en diensten die wij leveren. Rekening houdend met de samenleving, medewerkers en de aarde voor nu en voor onze toekomst. Duurzame ontwikkeling is daarmee een belangrijke pijler binnen ons bedrijfsbeleid, waarbij we streven naar een ideaal evenwicht tussen economische, sociale en ecologische belangen. Dit houdt in dat wij verder willen kijken dan waar we vandaag de dag staan. Denk hierbij aan het duurzaam inzetten van personeel door toepassing van geavanceerde adembescherming,  oplossingen voor stofvrij schuren of mobiele warmte die energiezuinig is. Maar ook cementslangen met een lage weerstand, zodat de cementwagen minder brandstof verbruikt bij het verpompen en het smeren van materieel met hoogwaardige smeermiddelen waardoor minder energie en middelen verbruikt worden waardoor duurzamer met grondstoffen wordt omgegaan. 

« Naar het overzicht

Terug naar boven