Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Honeywell Building Solutions


Doelgerichte acties. Duurzame resultaten.
Honeywell Building Solutions is een professionele projectorganisatie die innovatieve producten, systemen en services ontwikkelt en implementeert voor het dagelijkse beheer van gebouwen. Onze geïntegreerde oplossingen staan garant voor een stijgende productiviteit, een hogere efficiency en een verbeterd comfort. Maximale prestaties, waarbij u tegelijkertijd flink op energie bespaart, voldoet aan de actuele milieuregelgeving en ook nog eens een positieve bijdrage levert aan uw duurzame doelstellingen. De uitdaging ligt slechts in het kiezen van de strategie die het beste past bij uw faciliteit.

Hoewel onze brede kennis, innovatieve aanpak en krachtige toepassingen uitstekend inzetbaar zijn in alle sectoren, worden onze kwaliteiten in toenemende mate toegepast in de zorg, industrie, farmacie, overheid en onderwijs. Al deze sectoren kunnen vertrouwen op de toegewijde experts van Honeywell, die samen met u zoeken naar de optimale mix van technologie en service om uw doelstellingen te realiseren. Daarbij is er een duidelijke stijging in de vraag naar Energie Prestatie Contracten. Een garantie voor geniaal gebouwbeheer, waarbij gegarandeerde besparingen de investering betalen.

Honeywell Building Solutions maakt onderdeel uit van het wereldconcern Honeywell dat vertegenwoordig wordt in meer dan 110 landen. Wereldwijd werken er meer dan 130.000 medewerkers intensief samen aan innovaties, die praktisch elk aspect van het privé- en bedrijfsleven van de wereldbevolking op de één of andere manier beïnvloeden.

  • Postbus 243
  • 7300 AE Apeldoorn

« Naar het overzicht

Terug naar boven