Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Hermans Techniglaz B.V.


Over ons   

Lees verder..

Hermans Techniglaz is al vele jaren gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige glasproducten op het gebied van duurzaamheid en veiligheid. Onze maatwerk producten bestaan uit semi-transparante zonnepanelen, licht diffuserend en isolerend glas en veiligheidsglas. De architectonische kwaliteit is erg belangrijk; met onze hoogwaardige glasproducten wordt op dit gebied geen concessies gedaan. Hermans Techniglaz is voortdurend op zoek naar innovatieve duurzame en veilige glasoplossingen voor de bouwwereld. Wij bieden een persoonlijke, flexibele en professionele werkwijze, waarbij de klant altijd het uitgangspunt is. 

Visie 

Er is een eindeloze hoeveelheid aan zonlicht beschikbaar. Onze visie is dat het van groot belang is om nu te investeren in kennis en ervaring op het gebruik van zonlicht. Dit kan door middel van omzetting in energie met onze PowerGlaz semi-transparante zonnepanelen. Ook de toetreding van daglicht in binnenruimtes is belangrijk voor ons welzijn. Met onze innovatieve daglicht oplossing Solera is het mogelijk om daglicht diffuus binnen te krijgen en toch een hoge isolatiewaarde te behouden. Ook sterk beveiligde gebouwen moeten daglicht binnenkrijgen. Hiervoor kunnen wij op maat gemaakt veiligheidsglas leveren in vele verschillende diktes. Onze glasproducten zijn ook beschikbaar voor voertuigen (VIPV).

Kwaliteit

Voor ieder project kunnen wij individueel bekijken welk glasproduct het meest geschikt is om toe te passen, zodat u de oplossing krijgt die u zoekt. Onze hoogwaardige producten en expertise op dit gebied hebben zich meerdere malen in de praktijk bewezen.

Compleet pakket

Wij bieden u een pakket compleet  op maat. De glasproducten kunnen allereerst op maat worden gedimensioneerd. Wilt u ook graag de installatie uitbesteden aan ons, geen probleem. Hermans Techniglaz  kan in overleg diverse montage werkzaamheden voor u uitvoeren en isVCA* en ISO-9001 gecertificeerd. 

« Naar het overzicht

Terug naar boven