Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Hercuton b.v.


Hercuton is gespecialiseerd in het conceptmatig ontwerpen en bouwen van duurzame bedrijfshuisvesting in prefab beton. Wij zijn een innovatieve full service organisatie die de verantwoording neemt voor het héle bouwtraject. Van locatiekeuze en eerste schets tot en met sleutelklare  oplevering en nazorg.  Onze turn-key werkwijze leent zich ook uitstekend voor de inbreng van een eigen architect of om een bouwteamverband met ons aan te gaan. Met onze bedrijfspanden helpen wij opdrachtgevers blijvend op voorsprong. Op het gebied van duurzaamheid, kostenbesparing, efficiency, onderhoud, uitstraling én waardebehoud.

Lees verder..

Onze aanpak wordt ook wel LEGOlisering genoemd. Wij maken gebruik van een integraal bouwconcept en kiezen dus voor een omgekeerde productbenadering. Ons productgamma bestaat in feite uit zesduizend Legoblokjes, waaruit we een gebouw samenstellen. Dit wordt vervolgens met behulp van BIM-software vanaf het eerste ontwerp tot en met sleutelklare oplevering virtueel weergeven. Elk gebouw is uniek, maar ons systeem identiek. Ze zijn conceptmatig gerealiseerd waarbij wij gebruik maken van een beproefde detaillering. Door deze werkwijze kunnen wij opdrachtgevers 3 zekerheden bieden: vroegtijdige budgetzekerheid, planningszekerheid en productzekerheid.

Samen met ons team van ontwerpers, constructeurs, tekenaars en grondwerk- en montageploegen zorgen wij voor een hoogwaardig eindresultaat. En onze afdeling Servicebouw staat na het verstrijken van de onderhoudstermijn voor onze opdrachtgevers klaar. Hierdoor kunnen zij met al hun vragen, wensen en eisen omtrent hun nieuwbouw bij één partij terecht!

« Naar het overzicht

Terug naar boven