Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Heras B.V.


Heras draagt bij aan een veilige omgeving door het ontwikkelen, verkopen, installeren en in stand houden van totaaloplossingen voor buitenbeveiliging van bedrijven en overheden. De Heras-concepten kunnen bestaan uit een combinatie van hekwerken, poorten, camera’s, slagbomen, tourniquets, detectiesystemen, toegangscontrole, managementsystemen, service en onderhoud.

  • Postbus 30
  • 5688 ZG Oirschot
  • 0499-551255

Heras steekt energie in het klimaat

Heras neemt graag haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Daarom zetten we ons in voor een klimaatbestendige bedrijfsvoering. Dat begint met het maken van de juiste keuzes. Wij leveren onze maatschappelijke bijdrage, hoe bescheiden ook, door onze CO2-uitstoot, energieconsumptie en afvalstromen vergaand te verminderen. En door producten te ontwikkelen die energie leveren.

Concrete doelstellingen

Onze klimaatambities onderbouwen we met concrete doelstellingen en verschillende initiatieven. In ons meerjarenplan is opgenomen dat we tot 2020 onze CO2-uitstoot, afgemeten aan de productie, jaarlijks met minstens 2% verminderen. Bijvoorbeeld door te voldoen aan de hoogste maatstaf voor duurzaam ondernemen: het CO2-Bewust Certificaat Niveau 5. Maar daar blijft het niet bij. Van Heras kunt u meer verwachten. Want wij zitten niet stil als het gaat om ons klimaat en onze toekomst.

« Naar het overzicht

Terug naar boven