Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Grundfos Nederland B.V.


Grundfos is een wereldwijde leider in geavanceerde pompoplossingen en een trendsetter in watertechnologie. Dankzij baanbrekende duurzame technologieën wordt de levenskwaliteit van mensen verbeterd en de aandacht voor de planeet vergroot.

Lees verder..

Met een jaarlijkse productie van meer dan 16 miljoen pompunits is Grundfos één van meest toonaangevende pompfabrikanten ter wereld. Circulatiepompen voor verwarming en airconditioning, maar ook centrifugaalpompen voor de industrie, watervoorziening, afvalwater en dosering vormen de belangrijkste producten. Vandaag de dag is Grundfos de grootste circulatiepompen fabrikant ter wereld, en bestrijkt ze ruim 50% van de wereldmarkt van deze pompen.

Behalve pompen produceert Grunfos standaard motoren en onderwatermotoren, maar ook moderne elektronica voor het bewaken en regelen van pompen.

Vier recente technologie labels van Grundos zijn: Blueflux, S-Tube, Smart Design en AutoAdapt. Deze labels zijn ontworpen zodat klanten erop kunnen vertrouwen dat de kwaliteit, energy efficiency, en het productmateriaal van de allerbeste kwaliteit is die er verkrijgbaar is op de markt is. Grundfos uit haar corporate waarden in de woorden BE responsible> THINK ahead> innovate. Dit is Grundfos ethiek tijdens het ontwikkelen van nieuwe baanbrekende oplossingen en dit heeft Grundfos één van de meest toonaangevende pompfabrikanten ter wereld gemaakt.

In 1989, was Grundfos A/S de eerste pompfabrikant in de wereld die werd gecertificeerd volgens de ISO 9001 kwaliteitsnorm, en de andere productiebedrijven in de groep volgde in de daaropvolgende jaren. Vandaag de dag is ongeveer een derde van de verkooporganisaties gecertificeerd volgens de ISO 9001 en een aantal hebben extra certificaten, zoals EN13980 en TS16949.

Grundfos wereldwijd
De Grundfos Group wordt vertegenwoordigd door meer dan 80 bedrijven in meer dan 55 landen. Bovendien worden Grundfos producten door plaatselijke distributeurs in een groot aantal landen verkocht.

Grundfos groeit al meer dan 60 jaar continue en zet deze ontwikkeling voort door jaarlijks minimaal 4% van haar omzet te investeren in Research & Development. Dit stelt Grundfos instaat om steeds weer voorop te lopen met baanbrekende technologieën.

« Naar het overzicht

Terug naar boven