Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Forehand


De technologische ontwikkelingen gaan hard en Forehand verandert mee; in de 30 jaar dat het Rotterdamse bedrijf bestaat, is het uitgegroeid van een ‘distributeur in netwerkbekabeling’ tot een totaaldistributeur voor alles dat met datacommunicatie te maken heeft.

Lees verder..

Dankzij de explosieve groei van het aantal apparaten dat met het internet verbonden is, zien we het aantal slimme technologische toepassingen in de bouw toenemen. Hierbij kun je denken aan sturing van zonwering, klimaatbepaling, verlichting en bewaking binnen een gebouw.

Eén ding staat vast: gebouwen worden steeds slimmer en zijn meer en meer in staat om volledig autonoom te functioneren én te reageren op de specifieke behoeften van de gebruikers. Dan wil je de beste netwerkbekabeling binnen je pand hebben!

Forehand levert op de eerste plaats een breed pakket componenten, van gerenommeerde fabrikanten, waarbij een garantie van wel 25 tot 30 jaar wordt afgegeven.

Maar ook wat betreft advies, service en kennisdeling heeft Forehand al 30 jaar het nodige te bieden: met name voor de elektrotechnische installateurs zal er veel veranderen met betrekking tot de wijze van installeren én onderhouden van de installaties.

Forehand ondersteunt de installateurs door training, advies en projectbegeleiding, waardoor de migratie tussen IT en OT probleemloos verloopt.

« Naar het overzicht

Terug naar boven