Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Foreco


Foreco is sinds 1983 actief als innovatieve en professionele speler in de houtsector. Binnen het bedrijf werken ruim 80 vaste medewerkers verdeeld over vier verschillende bedrijfsonderdelen. In Dalfsen ontwikkelen, produceren en verhandelen we houtproducten voor de professionele en particuliere markt.

Lees verder..

Voor de grond- weg- en waterbouw leveren we toegevoegde waarde op basis van vakkennis en een voorraad van meer dan 15.000 m3. Samen met diverse partijen bieden we hoogwaardige producten zoals WaxedWood en NobelWood voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Onze Woodshop levert een uniek assortiment hout voor particuliere en professionele gebruikers. Met IJreka playgrounds bieden we professionele, duurzame en innovatieve oplossingen voor de inrichting van recreatie gebieden en speeltuinen. Het bedrijf Foreco Houtconstructies in Noordeloos is gespecialiseerd in houttoepassingen voor nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Plan@Wood: Ketenpartners in de bouw slaan handen ineen voor houten gevelconcept

Plan@Wood biedt een totaalconcept voor uw houten gevel dat is ontwikkeld in samenwerking met verschillende partners. Foreco, Drywood Coatings, Lenferink MVA en Arch Timber Protection slaan de handen ineen om een houten gevel te bieden met een maximale prestatie op het vlak van milieu, brandveiligheid, kleurbehoud, service en natuurlijk kapitaal.

Nieuwe ontwikkelingen op gebied van producten, montage, onderhoud en hergebruik bieden steeds meer vernieuwende oplossingen. Plan@Wood combineert de verschillende oplossingen om een complete service te bieden. Productontwikkeling, een goed ontwerp en een optimaal onderhoudsplan zijn volledig op elkaar afgestemd, waardoor een garantie geboden kan worden van 15 jaar. Stichting Garantieverlening Veredeld Hout (SGVH) waarborgt de activiteiten van Plan@Wood. De onafhankelijke SGVH staat borg voor de contracten, waardoor de klant niet afhankelijk is van de individuele bedrijven. Hiermee worden geveleigenaren volledig ontzorgd en zijn de uitstraling en veiligheid gegarandeerd.

« Naar het overzicht

Terug naar boven