Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

FAKRO Nederland


FAKRO maakt comfort in daglicht bereikbaar voor huishoudens wereldwijd. Het productaanbod bestaat uit dakramen, lichtkoepels, platdakramen, zonweringen, zoldertrappen en zonnecollectoren. FAKRO producten worden gekenmerkt door een hoge kwaliteit gecombineerd met unieke en gebruiksvriendelijke oplossingen.

Lees verder..

Een klein stukje geschiedenis

FAKRO is ontstaan in de vroege jaren negentig. Oprichter en huidige president, Ryszard Florek, opende in 1986 zijn houtbewerkingsfabriek. Nog geen drie jaar later besloten ze de productie uit te breiden met dakramen. Wat begon als familiebedrijf groeide al snel uit tot een internationale speler. Tegenwoordig is FAKRO een van de grootste producenten op het gebied van dakramen. Het bedrijf heeft een dynamische groei doorgemaakt, kent een ruim productassortiment, meer dan 3000 werknemers, 12 productiebedrijven en 9 buitenlandse dochterondernemingen. Mede dankzij de flexibele instelling kan al sinds jaar en dag een antwoord gegeven worden op de meest uiteenlopende vraagstukken.

FAKRO Nederland

FAKRO Nederland streeft ernaar de aantrekkelijkste leverancier te zijn en te blijven voor betaalbare bouw gerelateerde oplossingen, die aansluiten bij de wensen van de klant. We willen maatschappelijk verantwoord onze bijdrage leveren in duurzaamheid, veiligheid en gezondheid, zowel bij de selectie, toepassing als het gebruik van onze producten. De drang naar innovatie maakt ons nieuwsgierig en daarom zijn wij altijd op zoek naar onderscheidende producten en oplossingen. Het team van enthousiaste collega’s is er voor klanten. Klantbewustzijn zit in het DNA. Dat komt tot uiting in onze manier van denken en handelen; van professioneel advies tot zorg voor het milieu.

Showroom en training

Naast het leveren van producten levert FAKRO ook kennis aan de branche. Geïnteresseerde professionals zijn te allen tijde welkom in het trainingscentrum annex showroom te Groesbeek. Voor informatie over onze passieve dakramen kunt u tevens terecht bij het Passiefhuiscentrum te Deurne.

FAKRO showroom

De Ren 42

6562 JK Groesbeek

PassiefcentrumDeurne

Dr. Huub van Doorneweg 3

5753 PM Deurne

« Naar het overzicht

Terug naar boven