Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Faay Vianen B.V.


Faay Vianen B.V. is een zelfstandig Nederlands familiebedrijf. Faay Vianen produceert en verkoopt scheidingswanden van vlas, een onuitputtelijke grondstof die niet schaars kan worden en milieuvriendelijk is. De vlasplant wordt 100 procent benut en bij de productie is er weinig milieubelasting. De wandpanelen hebben een kern van vlasscheven (een restproduct van de vlasteelt) met aan weerszijden een toplaag van gipskarton of spaanplaat.

  • Postbus 116
  • 4130 EC Vianen
  • 0347-376624

Door de massieve kern van vlasscheven zijn Faay-wanden zeer schroefvast, stootvast, hoog geluidsisolerend, brandwerend, thermisch isolerend, snel te monteren en demontabel om een gebouw/woning flexibel in te delen. Faay-wanden staan veel sneller omdat ze kant-en-klaar zijn: inclusief stijl- en regelwerk, isolatie, eindbeplating en ingebouwde leidingschachten. Met de ingebouwde leidingschachten combineert u duurzaam materiaalgebruik met indelingsvrijheid én kostenbesparing.

Faay Vianen heeft voor élke situatie een passend wand- en plafondsysteem. En geschikt voor eindeloos hergebruik! Voor nieuwbouw, renovatie en utiliteitsbouw.

De kwaliteit van FAAY wanden en plafonds is vastgelegd in het KOMO-attest-met-certificaat. Daarnaast voldoet ons kwaliteitsbeleid aan ISO-norm 9001:2008.

Bij Faay wordt structureel aandacht besteed aan het milieu. Daarom gebruiken wij niet alleen onuitputtelijke grondstoffen en milieuvriendelijke materialen, maar werken wij binnen onze bedrijfsvoering ook op een milieuverantwoorde wijze en leveren op deze manier een wezenlijke bijdrage aan verbetering van de leefomgeving, dit alles vastgelegd in ISO-norm 14001.

« Naar het overzicht

Terug naar boven