Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Ewitherm


Hoe positief passief kan zijn; Passiefhuis- en energiezuinige ramen en voordeuren van ewitherm® helpen besparen op energie en verhogen de levenskwaliteit. De voorraad aan fossiele energie is niet onbegrensd en energie wordt alsmaar duurder. Onze producten voldoen aan de stijgende eisen op gebied van energiebesparing, inbraakbeveiliging, duurzaamheid, oppervlaktebescherming en groeiende comfortwensen.

Lees verder..

Houtsoorten: meranti, spar, den, lariks, mahonie, eik en Accoya/kurk/den; optioneel met FSC label.

Passief is in
Dubbele beglazing, 3-voudige beglazing, sterk isolerende profielen, Ug en Uw waardes die steeds lager komen te liggen. Ewitherm; ramen en deuren voor de toekomst.

Ongeëvenaarde kwaliteit
Onze passieve ramen en deuren ENERGY Plus zijn van een ongeëvenaarde kwaliteit. Hout als op-en-top natuurlijke, waardevolle bouwstof. Enkel perfecte houtsoorten (Accoya/den) van uitstekende kwaliteit worden gebruikt voor onze ewitherm ramen en deuren. Wij maken geen gebruik van PU. ewitherm ramen en deuren zijn uitgerust met 2 kurklagen!De ecologisch gecultiveerde Portugese kurkeik levert dit buitengewoon natuurlijk  en vormvast isolatiemateriaal.

Alle raamsystemen zijn ook verkrijgbaar in hout/aluminium, aluminium en kunststof.

« Naar het overzicht

Terug naar boven