Duurzaam Gebouwd Connect - Het integrale platform

Eversheds Sutherland


Eversheds Sutherland is een jong en snel groeiend advocaten- en notariskantoor met vestigingen in Amsterdam en Rotterdam. Een betrouwbaar, no-nonsense kantoor met een focus op de lokale ondernemer. Maar ook een uitstekende partner als er over de grenzen heen gekeken moet worden. Want dankzij onze aansluiting bij Eversheds International kunnen we hoogwaardige expertise bieden – waar ook ter wereld.

Oog voor details en aandacht voor de procesvoortgang kenmerken onze aanpak. We zijn zelf ondernemers pur sang, dus houden we het ondernemingsresultaat van onze cliënten scherp in het vizier. We beseffen terdege dat we daarvoor doorgaans méér moeten leveren dan beste juridische oplossing sec. Kortom, de lat ligt hoog als het gaat om de creativiteit van onze oplossingen.

Uiteraard vraagt dat alles om een goede en persoonlijke relatie met onze opdrachtgevers en een gedegen kennis van hun activiteiten. Daarin investeren we dan ook – zodat we kunnen doen wat we beloven: onze cliënten perspectief bieden.

  • Postbus 4030
  • 3006 AA Rotterdam

« Naar het overzicht

Terug naar boven